Over Keijzer

Welkom op de site van Keijzer & Fotografie!

 

Keijzer & Fotografie is gespecialiseerd in portretfotografie.


Het portretteren van mensen is altijd mijn passie geweest. Van jongs af aan teken en schilder ik portretten en een aantal jaren daarna ben ik ook beelden van mensen gaan maken.

 
Behalve de portretfotografie maak ik ook graag foto's voor projecten, evenementen, kranten en magazines en schrijf ik bijbehorende verhalen.

Ook experimenteer ik graag met beweging, kleur en structuur.

 

Veel kijkplezier en hopelijk tot gauw bij een fotoshoot!

 

Hartelijke groet,

 

Christianne Keijzer

 

Mijn kernwaarden in het leven en in het contact met anderen zijn authenticiteit, positiviteit en integriteit.

Ik vind het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en te ontdekken wat hun interesses en kwaliteiten zijn. Zowel in mijn werk als coach als in mijn werk als fotografe wil ik vooral mensen in hun kracht zetten.

Ik luister en observeer goed, heb oog voor details en heb een intuitieve kijk op kleur, licht en compositie om zo tot een mooie foto te komen.

Het portretteren van iemand is een proces, waarbij ik doorga totdat de ander authentiek en krachtig op de foto staat en diegene zich met trots herkent in de foto.


Wanneer ik een opdracht krijg begint bij mij de creativiteit zich te ontwikkelen. Ik hou rekening met de wensen van de opdrachtgever, maar denk ook graag mee in ideeen voor het maken van een leuke foto in een passende omgeving.


Naast het volgen van cursussen en workshops op het gebied van fotografie heb ik ook een diploma aan de Fotovakschool behaald, waardoor ik vakkundige kennis en ervaring in huis heb.