Over Keijzer

OVER KEIJZER

Welkom op de site van Keijzer & Fotografie! 

Keijzer & Fotografie is gespecialiseerd in portretfotografie.


Het portretteren van mensen is altijd mijn passie geweest. Van jongs af aan teken en schilder ik portretten en een aantal jaren daarna ben ik ook beelden van mensen gaan maken.

Maar ik was ook altijd bezig met fotograferen, waarbij ik de puurheid en kracht van mensen in beeld wilde brengen.


Mijn kernwaarden in het leven en in het contact met anderen zijn authenticiteit, positiviteit en integriteit.

Ik vind het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en te ontdekken wat hun interesses en kwaliteiten zijn.


In mijn werk als fotografe wil ik vooral mensen in hun kracht zetten. Daarbij luister en observeer ik goed, let ik op details en heb ik een intuitieve kijk op kleur, licht en compositie om zo tot een mooie foto te komen.


Het portretteren van iemand is een proces, waarbij ik kennis maak met de ander en zorg voor een ontspannen sfeer. Al pratende maak ik foto's en daarbij ga ik door, totdat de ander authentiek en krachtig op de foto staat en diegene zich met trots herkent in de foto.


Ik hou rekening met de wensen van de opdrachtgever maar denk graag mee in ideeen voor het maken van een leuke foto in een passende omgeving.

Behalve de portretfotografie maak ik ook foto's voor projecten, evenementen en portretteer ik mensen met een bijzonder verhaal. Ook experimenteer ik graag met beweging, kleur en structuur.


Om mij te ontwikkelen tot professioneel fotografe heb ik cursussen en workshops gevolgd op het gebied van fotografie en heb ik een diploma aan de Fotovakschool behaald. Hierdoor heb ik vakkundige kennis en ervaring in huis.

 

Ik wens je veel kijkplezier en hopelijk tot gauw bij een fotoshoot!

 

Hartelijke groet,