Over Keijzer

Welkom op de site van Keijzer & Fotografie! 

Keijzer & Fotografie is gespecialiseerd in portretfotografie.


Het portretteren van mensen is altijd mijn passie geweest. Van jongs af aan teken en schilder ik portretten en later ben ik ook beelden van mensen gaan maken.

Maar ik was ook altijd bezig met het fotograferen van mensen uit mijn omgeving. Door het volgen van wat cursussen en het behalen van de vakopleiding Fotografie heb ik mij inmiddels kunnen ontwikkelen tot een professionele fotografe.


In mijn werk als fotografe wil ik mensen authentiek, krachtig en integer op de foto zetten. Ieder mens is uniek en is mooi zoals hij of zij is. En dat mag gezien worden!


Het portretteren van iemand is een proces, waarbij ik kennis maak met de ander en zorg voor een ontspannen sfeer. Daarbij luister en observeer ik goed, let ik op details en heb ik een intuitieve kijk op kleur, licht en compositie om zo tot een mooie foto te komen. Wanneer de klant zich met trots herkent in de foto, dan ben ik tevreden!


Behalve de portretfotografie maak ik ook graag foto's van gezinnen, waarbij ik de onderlinge verbinding op een krachtige en integere wijze wil benadrukken.

Voor ondernemers maak ik foto's om bijvoorbeeld het bedrijf in beeld te brengen of  een zakelijk portret te maken van de ondernemer. Vantevoren maak ik samen met de opdrachtgever een concept waarin de wensen van de opdrachtgever en mijn ideeen samen komen tot een consequent en sfeervol beeld. 

En mijn creativiteit kan ik helemaal kwijt in het maken van artistieke portretten en het experimenteren met beweging, kleur en structuur.


Ik wens je veel kijkplezier en hopelijk tot gauw bij een fotoshoot!

 

Hartelijke groet,

WELKOM

REACTIES

Nicole van praktijk Ren DaoChristianne is een heel fijne fotograaf met een heel goed oog voor detail. Ze is prettig en gezellig om mee samen te werken en ik voelde mij erg op mijn gemak. Ze straalt een natuurlijke rust uit wat erg belangrijk was voor het maken van de foto’s van mijn praktijk. Het resultaat is geweldig! De portret- en praktijkfoto’s van zowel binnen als buiten vormen een mooi geheel van mijn bedrijf. Hiermee kan ik mezelf goed presenteren!


Marieke van praktijk Stralend en VrijChristianne heeft foto’s van mijn Wastekeningen en de omslagfoto van mijn boek ‘Spreid je vleugels en schrijf’ gemaakt. Heel fijn om met haar samen te werken. Christianne neemt de tijd en luisterde goed naar mijn wensen. De foto’s zijn prachtig geworden en ik ben heel blij met het resultaat. Een goede fotograaf voor niet alleen portretfotografie. Aanrader!Familie de RidderChristianne is een fotografe met passie voor haar vak. Ze is erg creatief en maakt mooie foto's. Ook is het erg prettig om met haar samen te werken. Daarnaast doet ze erg haar best om kwaliteit te leveren.YvonneGoede fotograaf met oog voor detail. Weet de personen neer te zetten zoals ze zijn. En niet onbelangrijk, Christianne ik een heel leuk en prettig persoon!