Over Keijzer

OVER KEIJZER

Welkom op de site van Keijzer & Fotografie! 

Keijzer & Fotografie is gespecialiseerd in portretfotografie.


Het portretteren van mensen is altijd mijn passie geweest. Van jongs af aan teken en schilder ik portretten en een aantal jaren daarna ben ik beelden van mensen gaan maken.

Maar ik was ook altijd bezig met het fotograferen van mensen uit mijn omgeving. Door het volgen van wat cursussen en het behalen van de vakopleiding Fotografie heb ik mij kunnen ontwikkelen tot een professionele fotografe.


In mijn werk als fotografe wil ik mensen authentiek, krachtig en integer op de foto zetten. Ieder mens is uniek en is mooi zoals hij of zij is. En dat mag gezien worden!


Het portretteren van iemand is een proces, waarbij ik kennis maak met de ander en zorg voor een ontspannen sfeer. Daarbij luister en observeer ik goed, let ik op details en heb ik een intuitieve kijk op kleur, licht en compositie om zo tot een mooie foto te komen. Wanneer de klant zich met trots herkent in de foto, dan ben ik tevreden!


Bij het bespreken van een opdracht vraag ik naar de wensen van de opdrachtgever maar denk ik ook graag mee in ideeen voor het maken van een leuke foto in een passende omgeving.


Behalve de portretfotografie maak ik ook foto's voor projecten, evenementen en portretteer ik mensen met een bijzonder verhaal. Ook experimenteer ik graag met beweging, kleur en structuur.


Ik wens je veel kijkplezier en hopelijk tot gauw bij een fotoshoot!

 

Hartelijke groet,