Over Keijzer

WELKOM

Welkom op de site van Keijzer & Fotografie! 

Keijzer & Fotografie is gespecialiseerd in portretfotografie voor individuen, gezinnen en bedrijven.


Het portretteren van mensen is altijd mijn passie geweest. Van jongs af aan teken en schilder ik portretten en later ben ik ook beelden van mensen gaan maken.

Maar ik was ook altijd bezig met het fotograferen van mensen uit mijn omgeving. Ik wilde mensen vastleggen zoals ze zijn: authentiek, puur, natuurlijk.

Om mij verder te kunnen ontwikkelen op het gebied van fotografie ben ik cursussen gaan volgen. Ik kreeg de smaak te pakken en na een aantal opdrachten wist ik het zeker: ik wilde professioneel fotografe worden!

De opleiding Fotografie aan de Fotovakschool in Rotterdam ben ik toen gaan volgen en die heb ik met succes kunnen afronden. Keijzer & Fotografie kon toen echt beginnen!


In mijn werk als fotografe wil ik mensen authentiek, krachtig en integer op de foto zetten. Ieder mens is uniek en is mooi zoals hij of zij is. En dat mag gezien worden!

Schoonheid zit hem, voor mij, niet in veel make-up, geforceerde poses en een gemaakte glimlach, maar in een natuurlijke, krachtige uitstraling en een mooie blik van de ogen. Daar ben ik naar op zoek.


Het portretteren van iemand is dan ook een proces, waarbij ik kennis maak met de ander en zorg voor een ontspannen sfeer. Ik wil de tijd nemen om de ander te leren kennen en daarmee de authenticiteit te ontdekken. Daarbij luister en observeer ik goed, let ik op details en heb ik een intuitieve kijk op kleur, licht en compositie om zo tot een mooie foto te komen. Wanneer de klant zich met trots herkent in de foto, dan ben ik tevreden!


Behalve de portretfotografie van individuen maak ik ook graag foto's van gezinnen, waarbij ik de onderlinge verbinding op een krachtige en integere wijze wil benadrukken.

Voor ondernemers maak ik foto's om bijvoorbeeld het bedrijf in beeld te brengen of  een zakelijk portret te maken van de ondernemer. Vantevoren maak ik samen met de opdrachtgever een concept waarin de wensen van de opdrachtgever en mijn ideeen samen komen tot een consequent en sfeervol beeld. 

En mijn creativiteit kan ik helemaal kwijt in het maken van artistieke portretten en het experimenteren met beweging, kleur en structuur.


Ik wens je veel kijkplezier en hopelijk tot gauw bij een fotoshoot!

 

Hartelijke groet,

'Ieder mens is uniek en mooi zoals die is.'

REACTIES

Nicole van praktijk Ren DaoChristianne is een heel fijne fotograaf met een heel goed oog voor detail. Ze is prettig en gezellig om mee samen te werken en ik voelde mij erg op mijn gemak. Ze straalt een natuurlijke rust uit wat erg belangrijk was voor het maken van de foto’s van mijn praktijk. Het resultaat is geweldig! De portret- en praktijkfoto’s van zowel binnen als buiten vormen een mooi geheel van mijn bedrijf. Hiermee kan ik mezelf goed presenteren!


Marieke van praktijk Stralend en VrijChristianne heeft foto’s van mijn Wastekeningen en de omslagfoto van mijn boek ‘Spreid je vleugels en schrijf’ gemaakt. Heel fijn om met haar samen te werken. Christianne neemt de tijd en luisterde goed naar mijn wensen. De foto’s zijn prachtig geworden en ik ben heel blij met het resultaat. Een goede fotograaf voor niet alleen portretfotografie. Aanrader!Familie de RidderChristianne is een fotografe met passie voor haar vak. Ze is erg creatief en maakt mooie foto's. Ook is het erg prettig om met haar samen te werken. Daarnaast doet ze erg haar best om kwaliteit te leveren.JosePortretfoto’s laten maken van mezelf waar ik erg blij mee ben. Vond het daarnaast ook gezellig met Christianne.

YvonneGoede fotograaf met oog voor detail. Weet de personen neer te zetten zoals ze zijn. En niet onbelangrijk, Christianne is een heel leuk en prettig persoon!